Peperiksaan Akhir Tahun


Selasa 27 Okt 2009, Hari ini bermulanya peperiksaan akhir tahun atau lebih dikenali dengan nama PKSR 2. Semua murid dari Tahun 1 hingga Tahun 5 memulakan peperiksaan dengan mata pelajaran Bahasa Melayu kertas 1. PKSR ini tidak melibatkan murid Tahun 6 kerana mereka baharu sahaja selesai menjalani UPSR kecuali beberapa mata pelajaran yang perlu diambil seperti Kajian Tempatan dan Sivik. Mereka juga baru selesai menjalani peperiksaan sijil pendidikan Islam Tahun 6 dimana soalannya adalah dari JPN Perak.

Harapan ayah bonda

Soalan Peperiksaan Akhir Tahun atau PKSR 2 ini adalah diselaras diperingkat daerah kerian dimana soalannya dikeluarkan oleh majlis guru besar kerian. Semoga semua pelajar dapat meningkatkan pencapaian dan berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan ini.

Kelas Tahun 1

Murid-murid dari kelas Tahun 1

Macam mana nak buat ni ... ?

Tekun menjawab soalan

0 ulasan:

Halal Food

Blog ini tiada hak cipta terpelihara. Semua bahan-bahan dalam blog ini adalah bebas untuk dimuat turun, disiarkan semula, disalin, dicetak, diedar, dihebah dan sebagainya. Walaubagaimanapun adalah diharapkan agar dapat diberikan kredit kepada sumber bahan yang diambil itu. Semoga kita semua dapat memanfaatkan segala bahan dari blog ini.